KAMPINFO

Beste korfballers en ouders,

Ook in 2018 gaan we op korfbalkamp. De bestemming blijft hetzelfde: Kamphuis Jogem in Zolder. We vertrekken op zondag 12 aug en zullen een fantastische week beleven tot zondag 19 aug.

Deze week is vooral een voorbereidingsweek waarbij trainen voor het nieuwe seizoen het belangrijkste onderdeel is. Maar ook elkaar (en trainers) beter leren kennen is essentieel binnen een nieuw team. ’s Avonds mogen de kinderen ontspannen tijdens leuke activiteiten die niets met korfbal te maken hebben.

Voor de prijs van €160 mogen de deelnemers 7 nachten in een bed slapen, krijgen ze 7x een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch en een heerlijke avondmaaltijd.

Vanwege de capaciteit van de kampplaats beperken we het aantal deelnemers tot 120 kinderen. Hiervoor zijn ook vele begeleiders nodig. Daarom richten wij ons tot de spelers die volgend seizoen minstens bij de U8 zullen trainen (geboren in 2011 of ouder). Onze U6 en U7 spelertjes kunnen helaas nog niet mee.

Wil jij deze fantastische week niet missen? Schrijf je dan in vanaf 1 feb (zie rubriek inschrijvingen).

Alles wat je verder moet weten over het kamp, zoals vertrektijden, dagschema, wat mee te nemen, … kunt u terugvinden in de informatiebrochure.