Waar gaan we naartoe?

In 2020 trekken we naar een nieuwe kampplaats om ons een weekje voor te bereiden op het nieuwe korfbalseizoen. Het scoutsgebouw “Moerkensheide” ligt in De Pinte. Naast het kampgebouw, op wandelafstand, is er een nieuw sportcomplex, tevens met de naam “Moerkensheide”. De combinatie van deze twee gaat ervoor zorgen dat het weer een fantastische week zal worden.

 

Wanneer zijn we weg?

Het kamp start op zondag 9 augustus en sluiten we af op zaterdag 15 augustus 2020.

Het korfbalkamp is een echte voorbereidingsstage waarbij trainen het belangrijkste onderdeel is, maar ook elkaar beter leren kennen en als ploeg sterker worden is noodzakelijk voor een teamsport.

 

Wie mag er mee?

Om een kamp te organiseren hebben we heel veel vrijwilligers nodig; trainers, kookploeg, animatieteam. Gelukkig vinden we die bij Vobako. Alvast een dikke merci voor al die mensen die een weekje van hun vrije tijd willen opofferen.

Om de organisatie van het kamp aangenaam en vlot te kunnen laten verlopen, zetten wij de capaciteit van ons kamp op 130 deelnemers.

We richten ons tot de spelers die volgend seizoen minstens bij de U9 zullen trainen (geboren in 2012 of ouder).

Voor de kleinsten (u5 t.e.m. u8) zal er op Vobako een multimoveweek georganiseerd worden.

 

Wat gaat dat kosten?

Voor de prijs van € 180 mogen de deelnemers 6 nachten in een bed slapen, krijgen ze elke dag een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch en een heerlijk avondmaal. Zowel in de voor- als namiddag worden ze getrakteerd op een tussendoortje.

 

Hoe kan ik inschrijven?

Via de rubriek “inschrijvingen” op de website van Vobako kan je online inschrijven.  De inschrijvingen starten op zondag 9 feb 2020.

Blijkbaar is het een beetje een wedstrijd geworden om eerst in te schrijven, toch willen we vragen om hiervoor je tijd te nemen en alle vragen en antwoorden goed na te lezen en correct in te vullen.

!!! Opgelet: Wanneer je inschrijft, heb je ook het kampreglement aanvaard.

    (zie achteraan infobrochure op website)

 

Wat moet ik nog weten?

Wat moet ik meenemen, hoe ziet een dag op kamp eruit, wat is het adres, … ?

Al deze informatie vind je in de infobrochure.

Heb je daarna nog vragen of mededelingen, stuur gerust een mailtje naar kamp@vobako.be of spreek ons aan op de korfbal.

Denk er ook aan om de facebookpagina Kamp Vobako 2020 te volgen.