VOLGENDE WEDSTRIJDEN

Nieuws

Dat we bij Vobako van een feestje houden, is algemeen geweten. Daarom kunnen we als ontspanningsteam het jaarlijkse teerfeest ook niet zomaar laten voorbijgaan!  

Het wordt een beetje anders, maar daarom zeker niet minder gezellig! We splitsen de avond van zaterdag 13 februari op in twee delen: 

  1. Je bestelt lekker eten bij ons –afkomstig van onze huistraiteur Steven Huysmans – wie al eens een Vobako-feestje bijwoonde, weet dat dit altijd superlekker is!- Je bestelt en betaalt op voorhand en komt je eten afhalen op zaterdag 13 februari. Je kan bij de bestelling een tijdsstip kiezen wanneer je wil afhalen 
  2. We willen jullie ook uitnodigen voor een online quiz: een beetje kennis is mooi meegenomen, maar het gaat hier vooral om het plezier! De quiz zal starten vanaf 20u00 

 

Je kan kiezen voor optie 1 of optie 2, of je kan ook deelnemen aan beide initiatieven! Vergeet niet in te schrijven, ten laatste op zondag 31 januari.
Inschrijven voor het eten kan via deze link: https://app.twizzit.com/v2/public/form/a1d01f2e880b21f3ec6ca8574ba77461
Inschrijven voor de online quiz kan via deze link:  https://forms.gle/eXRUB63J8iEdj2Lc9  

Wij hopen er alvast SAMEN een leuk online teerfeest van te maken!
Mocht je nog vragen hebben, spreek gerust iemand aan van het ontspanningsteam (Tim Boermans, Jasper Verelst, Kala Pauwels & Lotte Michiels)

© 2019, website powered by Twizzit.com