Trainingsuren

De trainingsuren verschillen per team.
Klik hier om naar de teampagina te gaan waar u uw team kan selecteren.
Op deze pagina vindt u de agenda met de trainignsuren van je team.

Trainingslocatie

Gedurende de veldcompetitie (augustus tot november en maart tot mei) trainen en spelen alle ploegen op onze grasvelden:

Sportcentrum Meulenstraat
Molenstraat
2460 Lichtaart

Tijdens de zaalcompetitie spelen en trainen alle ploegen in verschillende sporthallen. Dit doordat het anders organisatorisch onmogelijk is iedereen tegelijkertijd te laten trainen en of spelen.

Benodigdheden

Door de bereidwillige medewerking van enkele sponsors, maar ook door de inzet van alle VOBAKO-leden en sympathisanten kan VOBAKO aan haar leden een deel van de wedstrijduitrusting gratis of tegen sterk verminderde prijzen aanbieden (VOBAKO-trainingspak, trainingsshirt, short, rok, kousen, sporttassen of VOBAKO-regenjas). Al deze zaken kan u via onze clubshop aankopen.
Wat wij vragen is dat uw kind altijd komt trainen in een zwarte T-shirt met mouwen. Deze zwarte T-shirt kan u zelf aankopen of bestellen via onze clubshop.
Spelers zelf dienen ook te zorgen voor aangepaste schoenen (zowel voor de veld- als de zaalcompetitie), zwarte sportsokken en een zwarte (korte) sportbroek of rokje. Ook deze kunnen tegen gereduceerd tarief via de clubshop aangekocht worden.

Aanrader:
- Veldcompetitie : voetbalschoenen en of kunstgrasschoenen
- Zaalcompetitie : sportschoenen met NIET-ZWARTE zolen

Indien we daartoe de kans krijgen, zal VOBAKO ook niet nalaten om uniforme VOBAKO Sporttassen te verdelen onder de leden.

Weet u niet waar u het nodige sportmateriaal haalt? Dan raden wij u onze sponsor aan:

Sportshop Vangeel

Herentalsesteenweg 32
2460 Lichtaart
tel/fax 014/55302