Inhoud

 

Een account aanmaken.

Wanneer je lid wordt bij VOBAKO vragen wij ook het emailadres van de speler en beide ouders. Op basis van deze emailadressen krijg je van de club een activatiemail voor je twizzitaccounts. Zowel het kind als de ouders worden dan in twizzit gekoppeld aan een familie en op die manier kunnen jullie met deze account samenwerken.

Geen activatiemail ontvangen? Check dan zeker je folder ongewenste email en als er daar ook geen mail zit kan je best hulp vragen via mailboxit@vobako.be

 

 

Je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Stap 1: Op het inlogscherm klik je op "Forget username or password?"

 

Stap 2: Tik in de zoekbalk VOBAKO en selecteer onze club. 

 

Stap 3: Vul het e-mailadres is dat je gebruikt en of de naam van de gebruiker.

  

Stap 4: Je krijgt nu een email met een nieuwe activatielink en via deze email kan je je gebruikersnaam en of paswoord resetten. 

Heb je deze stappen gevolg en kan je je account niet terugvinden? Stuur dan een mail naar mailboxit@vobako.be voor hulp.

 

 

Inloggen op twizzit.

Om Twizzit te raadplegen kan je je computer gebruiker om via de website alles te bekijken, maar je kan ook de app installeren op je telefoon of tablet en op die manier alles raadplegen.

Computer

Via onze website www.vobako.be kan je via de knop Twizzit naar de webapp gaan.

Maar via de link http://login.twizzit.com/ kom je ook steeds op de webapp terecht.

App

Haal de app voor je Android toestellen via de Google Playstore.

Haal de app voor je Apple toestellen via de Apple Store.

 

Welke website of app je ook gebruikt je komt telkens uit op de loginpagina waar je met je gebruikersnaam en wachtwoord steeds kan inloggen.

 

 

Een gebruiker van je gezin linken aan uw account.

Om binnen je gezin snel te wisselen tussen de verschillende accounts, ga je de gebruikers aan elkaar linken.

Via de computer:

Dit doe je door in Twizzit op de computer door linksboven op je profielinfo te klikken (1) en dan op de knop "Link met een andere gebruiker" (2) te klikken.

Via de app

Hier klik je rechtsonder op je profielfoto (1) en in het scherm "Mijn profiel" klik je op "gebruiker wisselen"(2). Vervolgens klik je op dat scherm op de knop "Link met een andere gebruiker"(3).

 

Vervolgens geeft Twizzit u al enkele suggesties die je onmiddellijk al kan linken.

Zijn er geen suggesties? Dan klik je op "+ Een andere gebruiker" en geef je de gebruikersnaam en het wachtwoord op van de persoon die je wil linken.

Als de personen gelinkt zijn, kan je nu door linksboven op je profielinfo te klikken wisselen tussen de verschilende gelinke profielen.